Здравеите колеги.Някои знае ли от каква друга алфа става скоростната кутия за гтв 2ка. тлинспарк 96 година .
Известие
Collapse
No announcement yet.
става ли скоростна кутия от друга алфа за гтв
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от bat_borko_ Покажи съобщениеЗдравеите колеги.Някои знае ли от каква друга алфа става скоростната кутия за гтв 2ка. тлинспарк 96 година .0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
-
Може ли да ми кажете къде мога да погледна кодове на скоростни кутии, предавателни числа. Идеята ми е да видя моята кола с каква скоростна кутия е, има ли вариант да монтирам друга с цел да сваля малко оборотите на мотора (в момента при 4000 оборота се движа с около 140км/ч) Колата е Спайдър 2.0 ТС.
Мерси!
Comment
-
Първоначално публикувано от vendinga Покажи съобщениеМоже ли да ми кажете къде мога да погледна кодове на скоростни кутии, предавателни числа. Идеята ми е да видя моята кола с каква скоростна кутия е, има ли вариант да монтирам друга с цел да сваля малко оборотите на мотора (в момента при 4000 оборота се движа с около 140км/ч) Колата е Спайдър 2.0 ТС.
Мерси!Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Имам желание да монтирам друга скоростна кутия(ако има такава) без допълнителни преправяния, с цел да сваля оборотите. Знам че колата е проектирана от специалисти и че не случайно е монтирана тази скоростна кутия с този мотор и т.н.
На своя глава искам да опитам, но незнам какви са вариантите на скоростни кутии подходящи за директен монтаж на моята кола.
Comment
-
Първоначално публикувано от ReLeFNIQ Покажи съобщениеКолега сложи си скоростна кутия от 2.0 v6 турбо. Тя е с 6 скорости и ще намалиш оборотите
Comment
Comment